6
AdmiralBet ABA Liga

Crvena Zvezda v Mega, ABA Liga Mart 25, 2024. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

MEGA PREOKRETOM DO POBEDE PROTIV ZVEZDE: Senzacija gostiju u Areni!

Objavljeno: 25.03.24 u 21:48

Pravi rat od prvog do poslednjeg minuta.

Crvena zvezda je večeras na svom terenu dočekala ekipu Mege u okviru ABA lige. Uoči ovog susreta, Zvezda je bila na vrhu regionalnog takmičenja, dok je Mega bila šesta na tabeli.

Utakmica je počela veoma atraktivno na obe strane parketa. Kako domaći, tako i gosti počeli su veoma raspoloženo u napadu, pa je publika mogla da uživa u nekim izuzetno lepim potezima. 

Crvena Zvezda v Mega, ABA Liga Mart 25, 2024.
foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Bolju košarku pružila je Mega tokom prvih deset minuta, koja je igrom ispod koša uspevala da pravi razliku i zaista namuči favorizovanog rivala. Nakon prvih deset minuta susreta, na semaforu je stajalo – 18:24.

Nastavila je Mega na startu druge deonice sa dobrom igrom, ali je Zvezda uspevala malo po malo da ‘topi’ njihovu prednost i vrati meč u rezultatsku klackalicu, a potom i nešto ubedljivije povede. Na poluvreme se otišlo prednošću domaćina – 48:41.

Ipak, Mega se nije predala iako je u jednom momentu sve išlo nizbrdo za njih. Uspeli su da se vrate u utakmicu, konsoliduju i baš kao što je to Zvezda uradila u drugoj deonici, meč vrate u rezultatsku klackalicu.

Bilo je jasno da Mega igra rasterećeno, jer su u ovaj meč ušli kao autsajderi. To su i demonstrirali u samoj završnici, kada su potpuno nadigrali Zvezdu i zasluženo slavili – 83:89.

 

39
6

6 Komentara

  1. SENZACIJA ?!
    Virtus 7 poraza, Armani 8 u svojoj ligi.
    Fener i Efes po 3.
    Real 3, Barca 9… Valensija 10, Baskonija 12.
    Sta su onda ti porazi, u ligama gde te ekipe imaju jos veci budzet od protivnika, nego Zvezda u odnosnu na svoje glavne konkurente? Smakovi svetova?

    1
    0
    Odgovori
  2. vas nije sramota da pustite ovaj tekst kad svi znaju da su ih pustili ? Jednom i oni njih, treba im, revanširace se Miško na razne načine

    0
    0
    Odgovori
  3. Mi vama pobedu u borbi za 5. mesto, a vi nama Plavšića dogodine. Šibicarenje dva prevaranta, Čovića i Ražnatovića

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter