0
AdmiralBet ABA Liga
Janis Sferopulos

FOTO: Starsport

SFEROPULOS NAKON PORAZA: ‘Čestitam ekipi Mege – Snažnije su se borili od nas!’

Objavljeno: 25.03.24 u 23:29

Poraz koji neće uticati preterano na situaciju u ABA ligi, ali svakako da nije prijatan.

Crvena zvezda večeras je ugostila Megu u okviru ABA lige.. Iako je domaći sastav važio za apsolutnog favorita, gosti su slavili rezultatom 83:89. Nakon susreta svoje viđenje utakmice izneo je trener ‘crveno-belih’, Sferopulos:

‘Hteo bih da čestitam ekipi Mege na pobedi, igrala je bolje od nas i zasluženo trijumfovala. Mi smo počeli da igramo bez imalo koncentracije, bez energije i inteziteta. Od druge deonice smo počeli da se vraćamo u meč, u trećoj smo počeli dobro, ali ne i završili, a onda… U četvrtoj nismo imali dobra rešenja u napadu. Bili smo spori u ofanzivi, ali i u defanzivi. Mislim da, kako je utakmica odmicala, bilo je očigledno da su se oni snažnije borili od nas.’ – rekao je Sferopulos i potom dodao:

Crvena Zvezda v Mega, ABA Liga Mart 25, 2024.
foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

‘Ne radi se tu o poslednja dva, ili dva i po minuta, mi celu četvrtu četvrtinu nismo igrali dobro. Pa, 48 poena smo primili u drugom poluvremenu! Ne igramo odbranu, ne skačemo, uzimaju nam loptu iz ruke. Uz to, u napadu smo spori, uvek nam kasni ono dodatno dodavanje i, na sve to, mislim da šutevi koje smo upućivali nisu bili najbolja rešenja u tim situacijama.’ – zaključio je trener Zvezde.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter