0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga

‘REAKCIJA MOG TIMA JE BILA IZVANREDNA’: Trener Mege prezadovoljan nakon trijumfa!

Objavljeno: 25.03.24 u 23:05

Ima zašto da bude zadovoljan.

Crvena zvezda večeras je ugostila Megu u okviru ABA lige.. Iako je domaći sastav važio za apsolutnog favorita, gosti su slavili rezultatom 83:89. Zadovoljan partijom svojih izabranika nakon utakmice bio je Marko Barać, trener Mege:

‘Mi smo u prvoj utakmici u Hali sportova protiv Zvezde, odigrali dobro skoro 40 minuta i na kraju je moglo da ode na obe strane. Na žalost oni su bili bolji na kraju. Mi smo tada osetili da možemo i tako smo se spremali za ovu utakmicu. Otvorili smo utakmicu izvanredno, napadački pametno, defanzivno odgovorno i prva četvrtina se završila kako smo želeli. Međutim, u drugoj četvrtini nošeni preteranim samopouzdanjem pokušali smo da budemo veći majstori od majstora preko puta i napravili smo gluposti koje su dozvolile Zvezdi da preokrene.’ – rekao je trener Mege i u istom dahu nastavio:

Crvena Zvezda v Mega, ABA Liga Mart 25, 2024.
foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

‘Reakcija mog tima je bila izvanredna. Nivo borbe sa ovakvom rotacijom večeras, sa Malovecom koji je rano napravio pet faulova ostali smo bez igrača u spoljnoj liniji. Međutim, oni koji su bili na terenu su ovo izneli neverovatno i sad sam im rekao u svlačionici da sam puno pričao ovih dana i da sve što kažem sada može pokvariti ovo što su oni uradili danas.’ – zaključio je on.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter