0
Lifestyle

FOTO: Twitter/@Fenerbahce

GUDURIĆ I TADIĆ SE NISU DRUŽILI U TURSKOJ, A EVO I ZAŠTO: ‘Čeka me da se javim!’

Objavljeno: 25.03.24 u 20:20

Pažljivo bira momenat.

Srbija ima svoje predstavnike kako u fudbalskoj, tako i u košarkaškoj sekciji Fenerbahčea. Marko Gudurić i Dušan Tadić miljenici su tamošnje publike, ali njih dvojica se još uvek nisu družili, a popularni ‘Gudura’ je objasnio i razlog za to:

Marko Guduric during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Fenerbahce Beko Istanbul at Aleksandar Nikolic Hall on April 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘Gledam sve utakmice fudbalskog kluba. Nismo razgovarali, čeka me da se javim, ali ja čekam pravi momenat da mu se javim. Želeo sam da mu se javim, ali igrali su protiv nekog 1-1 i znao sam da nije u dobrom raspoloženju, da mu nije do toga. Nakon toga je prošlo nedelju-dve dana, želeo sam da se javim. Čekao sam pobedu u derbiju, ali su igrali 0-0, pa se ponovo nisam javio. Tako da mu se do sada nisam javio, ali definitivno ćemo se videti uskoro. Naravno on je veoma dobar lik, radi sjajan posao u Feneru i može nam vratiti titulu prvaka ove godine.’ – reči su srpskog internacionalca.

Gudurić je član Fenerbahčea od 2020. godine, dok je Tadić pristigao prethodnog leta.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter