0
Fudbal

FOTO: twitter/@acmilan

IBRA VUČE RADIKALNE POTEZE ZA SLEDEĆU SEZONU: Žiru pakuje kofere, umesto njega talentovani napadač!

Objavljeno: 23.03.24 u 12:20

Ozbiljna rekonstrukcija očekuje ‘Rosonere’.

Milan ove sezone ne izgleda onako kako su navijači očekivali. Borba za ‘Skudeto’ je praktično izgubljena, ukoliko se ne desi neko čude, pa Inter ne uspe da osvoji titulu i pored velike bodovne razlike. Desna ruka sportskog direktora sedmostrukog prvaka Evrope, Zlatan Ibrahimović rešio je da povuče radikalne poteze. 

Naime, odlučeno je da se podmladi napad Milana, pošto je vremešni Olivije Žiru na izlaznim vratima ‘San Sira’, legendarni Šveđanin kao njegovu zamenu vidi u fudbaleru Sportinga, Viktor Đekereš koji ove sezone igra na odličnom nivou i nemilosrdno trese mreže u Portugalu.

Jedini problem za Milan može da bude otkupna klauzula koja iznosi čak 100 miliona evra. Međutim, Ibra ima keca u rukavu, pa je kao druga opcija napadač Lajpciga, Benjamin Šeško koji je več neko vreme na radaru italijanskog giganta. Među kandidatima za zamenu Žirua su još i Himenez iz Fejenorda, Zirkze iz Bolonje, kao i Dejvid iz Lila.

BONUS SADRŽAJ:

BEZ TEODOSIĆA NEMA NI CRVENE ZVEZDE: Evo kako je Teo predvodio crveno-bele do pobede i pokazao kakva je klasa! (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter