0
Fudbal

FOTO: Starsport

VREME JE ZA NEŠTO DRUGAČIJE: Ovako bi trebalo da izgleda Srbija sa četvoricom pozadi!

Objavljeno: 21.03.24 u 11:20

Da li će selektor promeniti formaciju?

Reprezentacija Srbije danas  kreće sa pripremama za dugo očekivano Evropsko prvenstvo na kome će ‘Orlovi‘ učestovati nakon više od dve decenije. Naš nacionalni tim će od 18 časova odmeriti snage sa Rusijom u Moskvi na VTB areni. Biće ovo fanstatičan duel, pošto će atmosfera biti bratska i sigurno ćemo uživati u odličnom spektaklu.

Ono što sve zanima za večerašnji duel je da li će Dragan Stojković Piksi konačno promeniti sistem igre i odustati od formacije sa trojicom pozadi. Naime, on je na konferenciji za medije istakao da će se igrati i 4-2-3-1 i 4-3-3. Ono što jeste činjenica je da sistem sa trojicom defanzivaca pozadi ne funkcioniše kako treba, pošto je Srbija primala dosta golova u proteklom periodu.

Pozvao je Piksi i dvojicu klasičnih bekova, a to su Milan Gajić Filip Mladenović pa danas mogli konačno videti i nešto novo. Ukoliko Stojković ipak odluči da počne sa četvroricom pozadi, to bi trebalo da izgleda ovako:

4-2-3-1: VMS – MLADENOVIĆ, PAVLOVIĆ, ERAKOVIĆ, GAJIĆ – SMS, LUKIĆ – ŽIVKOVIĆ, KOSTIĆ, TADIĆ – MITROVIĆ.

BONUS SADRŽAJ:

HEZONJA OTKRIO ČIJI JE NAVIJAČ: Ovo će obradovati navijače srpskog kluba!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter