0
Evroliga

Mario Hezonja (FOTO: Starsport)

HEZONJA OTKRIO ČIJI JE NAVIJAČ: Ovo će obradovati navijače srpskog kluba!

Objavljeno: 21.03.24 u 09:45

‘Beograd je poznat po tome da je tamo sjajna atmosfera na utakmicama, jedna od najboljih.’

Večeras od 20:30 u okviru 31. kola Evrolige odmeriće snage košarkaši Partizana Real Madrida u ‘Štark areni’. Izabranicima Željka Obradovića je trijumf izuzetno bitan kako bi nastavili borbu za plasman u plej-in, dok je aktelni šampion Evrope već obezbedio plasman u plej-of.

Večeras će na tribinama sigurno biti veliki spektakl, pošto su Grobari poznati po odličnoj atmosferi i niko ne ostaje imun na to. Igrač Reala, Mario Hezonja istakao je da je u Beogradu lepo igrati, a potom je poželeo Partizanu kao njegov navijač plasman u nokatu fazu.

-Zna se kakva nas atmosfera čeka u Beogradu, ali nama domaćima, meni i Džananu Musi iz Bosne, to ne predstavlja pritisak. Beograd je poznat po tome da je tamo sjajna atmosfera na utakmicama, jedna od najboljih. Nama je to bitna utakmica, ali Partizanu je najbitnija ove sezone. Kao njihov navijač voleo bih da ih vidim u nokaut-fazi – naveo je Hezonja.

BONUS SADRŽAJ:

BORBA ZA PLEJ-IN SE NASTAVLJA: Partizan pred najtežim ispitom ove sezone, u goste dolazi prvak Evrope!

 

4
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter