2
Fudbal

Serbia national team practice trening training, prior to the Friendly International football match between Russia and Serbia at Stadium VTB Arena on March 20, 2024 in Moscow, Russia. (Photo by ikola Gligic/Starsport.rs ©)

PIKSI POSLE DEBAKLA U MOSKVI: Šteta što je sudija doneo takvu odluku, žuti bi bio dovoljan!

Objavljeno: 21.03.24 u 21:03

Selektor se ne slaže sa odlukom sudija

Fudbaleri Srbije doživeli su debakl i ubedljivo su poraženi u Moskvi od selekcije Rusije – 4:0

Trenutak odluke dogodio se u 19. minutu kada je Milan Gajić oborio Hluseviča kao poslednji igrač odbrane, a turski arbitar Arda Kardešler pokazao crveni karton i na belu tačku.

Upravo taj trenutak selektor Dragan Stojković Piksi vidi kao glavni razlog što se Srbija nije videla u Moskvi.

Kaznili su nas dva puta – penal i crveni karton. Mislim da bi žuti karton bio dovoljan za ovakve utakmice. Šteta što je sudija doneo takvu odluku. To je uništilo utakmicu. Zbog te odluke, svi su gledali samo Rusiju, nas nije bilo vidljivo na terenu – rekao je za ruski Čempionat Piksi. 

0
6

2 Komentara

  1. Uzasna Srbija, selektor bez ideje i poraz je neminovan. Tako je to kad navijacki sastavljas nacionalni tim.Eto mu Gajica i Mijailovica…! Ne ocekujem od ove ekipe sa Piksicom nista dobro na EP.
    Neka sada oteraju Piksija, on odavno nema rezultate samo ga luda sreca i zrebovi spasavaju. Tako svaka baba Stanija moze voditi drzavni tim. Bruka jedna.Ali, Cergin lobi je zaseo u FSS i nema sansi da se sta menja. Do potopa ko ziv ko lud!

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter