1
Evroliga

FOTO: Starsport

DOBRE VESTI ZA PARTIZAN: Real bez trojice ključnih igrača dolazi u Beograd!

Objavljeno: 21.03.24 u 14:30

Prilika da ‘crno-beli’ iskoriste oslabljeni sastav Madriđana.

Aktuelni prvak Evrope, Real Madrid večeras od 20:30 gostuje Partizanu u okviru 31. kola Evrolige u ‘Štark areni’. Ova utakmica je od velike važnosti za srpskim tim pošto se grčevito bori za plasman u plej-in fazi, dok su ‘Kraljevi’ sa druge strane već izborili plasman u narednu rundu.

Ono što možda ide u prilog izabranicima Željka Obradovića jeste da je ekipa iz prestonice Španije oslabljena za dvojicu veoma bitnih igrača. Naime, Realu večeras neće moći da pomognu Serhio Ljulj, Rudi Fernadez Ćaća Rodrigez, a trener Madriđana, Ćus Mateo je govorio o Džananu Musi, koji će ipak biti spreman za duel sa Partizanom.

BONUS SADRŽAJ:

DELIJE IZDALE SAOŠTENJE PRED MEČ SA ZENITOM: ‘Ova utakmica je više od igre!’

0
0

1 Komentara

  1. Ovakav tekst ne ide u prilog SPORTU… Partizan zeli da se suprotstavi najjacem sastavu Reala… Cilj je da ostavi srce na parketu i pokaze koliko vredi… Inace, Real je mocniji, ali je sport zato tu da preko adrenalina da jos jednu sansu slabijem timu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter