0
Fudbal

FOTO: Starsport

DELIJE IZDALE SAOŠTENJE PRED MEČ SA ZENITOM: ‘Ova utakmica je više od igre!’

Objavljeno: 21.03.24 u 13:50

‘Utakmica je dobra prilika da Zvezda na terenu odmeri snagu sa jakim protivnikom.’

U prijateljskom susretu u subotu od 19 časova izabranici Vladana Milojevića ugostiće ekipu Zenita na stadionu ‘Rajko Mitić’. Ovi timovi već su imali okršaj prošlog leta u pripremnom meču kada su ‘crveno-beli’ slavili sa 2:1. Delije su povodom ove utakmice izdali saopštenje i pozvali navijače da dođu na Sever u što većem broju.

-Kao što svi već znate u subotu Zvezda dočekuje Zenit u prijateljskoj utakmici. Utakmica je dobra prilika da Zvezda na terenu odmeri snagu sa jakim protivnikom – šampionom Rusije. Takođe u ovom trenutku, ova utakmica je više od igre, i kako bi pokazali naš stav prema svemu što se događa u svetu, kako bi pokazali koga smatramo za svoju braću, neophodno je da svaka stolica na stadionu bude zauzeta! Mnogo bitna utakmica koja će se prepričavati baš kao i prošla! Delije se već spremaju za ovu utakmicu i za ono što se sprema potreban nam je pun Sever! – ističu.

Ulaz je besplatan na utakmici protiv Zenita, a klub apeluje na sve zvezdaše, koji nisu vlasnici sezonskih karata i dolaze neorganizovano na meč, da ranije zauzmu mesta na zapadnoj i severnoj tribini Marakane.


BONUS SADRŽAJ:

PARTIZAN IZDAO SAOPŠTENJE PRED MEČ SA REALOM: Imali posebnu molbu za navijače!

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter