1
Evroliga

FOTO: KK Partizan

PARTIZAN IZDAO SAOPŠTENJE PRED MEČ SA REALOM: Imali posebnu molbu za navijače!

Objavljeno: 21.03.24 u 13:30

‘Apelujemo na navijače da se tokom utakmice ponašaju onako kako dolikuje publici sa najboljom reputacijom u Evropi!’

Pred košarkaše Partizana sledi najteži izazov ove sezone u Evroligi. Naime, u goste dolazi Real Madrid koji je neprikosnoven ove takmičarske godine, a izabranicima Željka Obradovića je trijumf izuzetno bitan kako bi nastavili borbu za plasman u plej-in. Večeras od 20:30 u ‘Štark areni’ u okviru 31. kola najelitnijeg kontinentalnog takmičenja očekuje nas pravi spektakl.

Iz ‘crno-belog’ tabora su povodom ovog okršaja izdali saopštenje koje se odnosi na navijače.

-Četiri kola pre kraja ligaškog dela najkvalitetnijeg evropskog takmičenja, Partizan Mozzart Bet se nalazi među timovima koji se bore za plasman u narednu fazu. Večeras, u Štark arenu dolazi aktuelni šampion Evrope i lider na tabeli Real Madrid, protiv kog će crno-beli dati sve od sebe kako bi došli do pobede – započeli su i nastavili:

-Tokom čitave evroligaške sezone, Štark arena je na utakmicama Partizana dupke puna, a za današnji meč vlada veće interesovanje nego za bilo koji drugi. Tim povodom, KK Partizan Mozzart Bet poziva sve navijače da u dvoranu dođu ranije i tako izbegnu gužve na ulazima – navode

Takođe, uputili su molbu najvatrenijim pristalicama da se ponašaju lepo.

-Usled povećanog rizika zbog velikog interesovanja, mere bezbednosti će za večerašnju utakmicu biti pojačane, a Klub ovim putem apeluje na navijače da se tokom utakmice ponašaju onako kako dolikuje publici sa najboljom reputacijom u Evropi! – poručuju.

Prošle sezone okršaj Reala Partizana u ‘Vizinik Centru’ završio se opštom tučom, a iz kluba su istakli da to ostave iza sebe.

-Sva negativna dešavanja iz prošle sezone, neka u prošlosti i ostanu! Večeras, neka grla i dlanovi budu isključivo uz crno-beli tim, bez ikakvih drugih aluzija. Parni valjak večeras igra protiv velikog rivala, ali i sportskih prijatelja. Večeras, budimo svi kao jedan u borbi za pobedu koja bi Partizanu mnogo donela u raspletu sezone! – zaključuju iz Partizana.

BONUS SADRŽAJ:

VREME JE ZA NEŠTO DRUGAČIJE: Ovako bi trebalo da izgleda Srbija sa četvoricom pozadi!

4
0

1 Komentara

  1. Kad god nevaspitani manijak Jabusele dobije loptu iz sveg grla se drati da ne zna gde se nalazi…Trebali su mu zabraniti doživotno da igra!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter