0
Evroliga

FOTO: Starsport

BORBA ZA PLEJ-IN SE NASTAVLJA: Partizan pred najtežim ispitom ove sezone, u goste dolazi prvak Evrope!

Objavljeno: 21.03.24 u 08:50

‘Crno-belima’ neophodna pobeda.

Pred košarkaše Partizana sledi najteži izazov ove sezone u Evroligi. Naime, u goste dolazi Real Madrid koji je neprikosnoven ove takmičarske godine, a izabranicima Željka Obradovića je trijumf izuzetno bitan kako bi nastavili borbu za plasman u plej-in. Večeras od 20:30 u ‘Štark areni’ u okviru 31. kola najelitnijeg kontinentalnog takmičenja očekuje nas pravi spektakl.

Crno-beli’ igraju bez Zeka Ledeja koji je zbog smrti oca mora u Ameriku, ali to je motiv više da odigraju i za njega i pokažu zube aktuelnom prvaku Evrope. Sa druge strane Real je definitivno mašinerija koja ima popunjen roster na svakoj poziciji, a sigurno najbolji igrač ove sezone je Fakundo Kampaco koji beleži fenomenalne partije. 

Istorija okršaja ova dva tima je duga, pošto im je ovo 25. meč, a Madriđani su do sada zabeležili ubedljivih 21 trijumf naspream tri Partizanvoih. Prethodni meč pripao je Realu, a najupečtaljiviji ostao je onaj od prošle sezone u Top 8 fazi u ‘Vizinik centru’ kada je došlo do žestokog sukoba između dva tabora.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter