0
Evroliga

Željko Obradović (FOTO: Starsport)

ŽOC GOVORIO O MEČU SA REALOM: Dotakao se i igračkog kadra!

Objavljeno: 20.03.24 u 15:11

 ‘Tim koji dominira i ove godine u Evroligi, fenomenalan roster imaju, izvanredno su vođeni.’

Pred košarkašima Partizana je izuzetno težak zadatak zadatak pošto u četvrtak od 20:30 dočekuju Real Madrid u okviru 31. kola Evrolige u ‘Štark areni’. Četa Ćus Matea je već obezbedila plasman u plej-of fazu i teško da neka ekipa može da im parira, dok se ‘crno-beli’ grčevito bore za ‘plej-in’ fazu.

Trener akutelnog šampiona ABA lige, Željko Obradović je pred duel sa Realom istakao da moraju da odigraju perfektan meč kako bi došli do pozitivnog rezultata.

– Šta pričati o Realu, tim koji dominira i ove godine u Evroligi, fenomenalan roster imaju, izvanredno su vođeni, moramo da odigramo perfektnu utakmicu ako želimo pozitivan rezultat. Potreban nam je dobar rezultat zbog situacije na tabeli i tih nekih želja koje još uvek imamo i borićemo se do kraja da ih ostvarimo – jasan je.

Naveo je da imaju kvalitet na svakoj poziciji.

– Da ne ponavljam o kvalitetu tog tima na svim pozicijama, i oni imaju neke probleme, neki igrači nisu u timu, ali u takvom rosteru i kada neko nije tu, neko će ga nadomestiti. Treba da vodimo računa o sebi, da probamo da igramo slično kao juče u većem delu utakmice. Igrali smo dobru odbranu, ne smemo da budemo brzopleti u napadu, već da vidimo koja su rešenja dobra i šta su najbitnije stvari ako želimo da imamo otvorene šuteve protiv Reala – rekao je Žoc.

Dotakao se i igračkog kadra.

– Svi su zdravi i dobro – govorio je.

Na kraju je poručio da prošlogodišnji duel nema nikakve veze sa ovom utakmicom sada.

– Neće imati nikakve veze sa onim od prošle sezone. Ovo je apsolutno nova utakmica, u situaciji smo u kojoj se nalazimo, znamo da moramo da odigramo baš dobro protiv šampiona Evrope. Njihovi igrači su i dalje gladni, prvi su na tabeli, moramo da odigramo perfektno ako želimo da pobedimo – zaključio je Obradović.

Partizan se nalazi na desetom mestu, baš onom koje vodi u plej-in uz skor 14-16, dok se Real vodeći sa čak 24 pobeda i 6 poraza.

BONUS SADRŽAJ:

NEDOVIĆ NE GUBI NADU: ‘Matematički i dalje imamo šanse!’

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter