3
Evroliga

Nemanja Nedović (FOTO: Starsport)

NEDOVIĆ NE GUBI NADU: ‘Matematički i dalje imamo šanse!’

Objavljeno: 20.03.24 u 14:50

‘Imamo pozitivan taj košgeterski odnos što je onako čudno za tu našu poziciju.’

Košarkaši Crvene zvezde večeras od 20:00 dočekuju Panatinaikos u okviru 30. kola Evrolige u ‘Štark areni’. Igrač tima sa Malog Kalemegdana, Nemanja Nedović je za Sport Klub naveo da je ima odmor prošle nedelje, ali da polako uzima zalet za završnicu sezone. 

-Odmorio sam prošle nedelje par dana zbog kolena, igrao sam za vikend, nosio sam se sasvim dobro. Imam trening da se uvedem za tu sutrašnju utakmicu i da kažemo da uhvatim zalet za kraj sezone – rekao je. 

Istakao je da matematički i dalje imaju šanse.

Pomisli čovek. Svi ti porazi koje smo imali nisu bili sa velikom razlikom. Mi i dalje imamo pozitivan taj košgeterski odnos što je onako čundo za tu našu poziciju. Ali, šta je tu je. To je deo sporta, sigurno da bi bilo drugačije, ali bilo je i do nas u nekim utakmicama koje smo morali da dobijemo, pre svega mislim na Asvel na strani. Ta mi je utakmica baš onako u sećanju i možda je i prelomna bila za ovu sezonu. Video sam da matematički i dalje imamo šanse. Nama je sada bitno da se vratimo na pobednički kolosek u Evroligi i da odigramo maksimalno utakmice koje su ostale do kraja – poručio je Nedović.

. Prošli okršaj ova dva tima pripao je ‘Zelenima’ u ‘OAKA areni’ kada je rezultat bio 82:65. Izabranici Ergina Atamana se nalaze na poziciji broj četiri uz skor 18-11, dok je Zvezda na 16. mestu uz 10 pobeda i 19 poraza.

BONUS SADRŽAJ:

DA LI OVO ZNAČI DA SE VILDOZA VRAĆA U ZVEZDU?: ‘Učim srpski!’

3
2

3 Komentara

  1. Ahaha, ovaj zadrti cergero bas nasmejava grobare! Jadan nebio, nauci matematiku do deset i sve ce ti se kazati samo. Imate sansu da budete zadnji,bruke jedne, e to jedino imate sansu a za gore niste!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter