0
Fudbal

Hari Kejn i Aleksandar Pavlović (FOTO: FC Bayern München/X)

SAMI KEDIRA PORUČIO: ‘Poziv Aleksandru Pavloviću je politička odluka!’

Objavljeno: 20.03.24 u 13:50

‘Za mene lično, nominacija posle 10 ili 12 utakmica u Bundesligi je prerano.’

Aleksandar Pavlović je zvanično postao novi reprezentativac Nemačke, nakon što je dobio debitantski poziv selektora nemačkog selektora Julijana Nagelsmana. Mladi vezista Bajerna se obratio javnosti saopštenjem, zahvaljujući se Fudbalskom savezu Srbije na naporu koji su uložili da ga privole da obuče dres Orlova.

Pavlović neće biti na raspologanju Nagelsmanu u martu zbog upale krajnika, ali je pitanje vremena kada će da debituje za ‘Pancere’. Ovoj odluci selektora Nemačke, govorio je i bivši igrač Real Madrida, Sami Kedira koji je porućio da je ovo politička odluka i da on neće u tome da učestvuje.

– Poziv Aleksandru Pavloviću je politička odluka! I ja u njoj ne učestvujem. Pokušavam da procenim sport – rekao je i nastavio:

– Aleksa poznajem lično, gledam ga četiri nedelje. Imao sam jedan ili dva lična razgovora sa njim. On je divan dečak. Dečak koji je veoma radoznao i pred kojim je sjajna karijera – naveo je.

Istakao je da Pavloviću još uvek nije vreme da debituje za Nemačku.

-Za mene lično, nominacija posle 10 ili 12 utakmica u Bundesligi je prerano. Pavlović je na pravom putu, apsolutno to zaslužuje. Uvek sam za princip rezultata u dužem vremenskom periodu. Da, Aleks je igrao odlično protiv Lacija, ali mu je malo nedostajalo protiv Leverkuzena. Verujem da Aleks može dugoročno da postane reprezentativac, ali trenutno je prerano – jasan je Kedira.

 
2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter