0
Fudbal

FOTO: Starsport

NOVA TRANSFER BOMBA NA POMOLU: Barselona želi reprezentativca Srbije! (FOTO)

Objavljeno: 20.03.24 u 10:50

Velika čast za sjajnog vezistu.

Fudbaler Udinezea, Lazar Samardžić je odličnim partijama prošle sezone privukao pažnju mnogih klubova. On je prošlog leta bio na pragu prelaska u Inter, ali je taj transfer ipak na kraju propao. Ipak, Neroazuri su još uvek imaju interesovanja prema reprezentativcu Srbije, kao i drugi klubovi u Seriji A, poput Juventusa i Napolija.

 

Međutim, kako prenose španski mediji u trku za Samardžića se uključila i Barselona koja je spremna da plati čak 35 miliona evra, što je veoma primamljivo za tim kao što je Udineze. On je od početka sezone za ‘crno-bele’ odigrao 25 utakmica i postigao tri gola, predstavlja veoma bitan šraf za tim iz Udina koji je u nezgodnom položaju, jer se nalaze blizu zone ispadanja. 

FOTO: Starsport

Samardžić je u dosadašnjem delu karijere nastupao i za Hertu Lajpcig odakle se preselio u Udineze 2021. godine za 3 miliona evra, a ugovorom je vezan do 2026. godine. Ovim transferom bi ovaj klub sa severa Italije mogao lepo da zaradi.

BONUS SADRŽAJ:

ITALIJANI PIŠU: Sve bliži rastanak Juventusa sa srpskim reprezentativcem! (FOTO)

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter