0
Fudbal

FOTO: Twitter/@juventusfc

ITALIJANI PIŠU: Sve bliži rastanak Juventusa sa srpskim reprezentativcem! (FOTO)

Objavljeno: 20.03.24 u 10:30

‘Bjankoneri’ prave rekonstrukciju ekipe.

Kako piše italijanski ‘Tutosport’ sve je bliži rastanak između Juventusa Filipa Kostića. Naime, iz ‘Stare dame’ nisu zadovoljni učinkom reprezentativca Srbije ove sezone pošto na 26 utakmica nije postigao nije pogodak, a zabeležio je samo četiri asistencije, što je slabilje u odnosu na prošlu takmičarsku godinu kada se upisao tri puta u strelce i deset puta namestio gol.

FOTO: JuventusFC/X

Navedeni izvor ističe da su za Kostića zainteresovani klubovi u Francuskoj, a da prednjači Olimpik iz Marseja. On trenutno u Juventusu zarađuje 3 miliona evra godišnje, a ugovorom je vezan do 2026. godine. Međutim, ‘Bjankoneri’ žele da se reše brzonogog igrača još pre isteka saradnje.

Kostić je u Juventus stigao 2022. godine iz Ajntrahta gde je beležio verovatno i najbolje partije u karijeri, a nosio je dresove još i Hamburga, Štutgarta, GroningenaRadničkog Kragujevca.

BONUS SADRŽAJ:

OVO POKAZUJE KOLIKO JE MOĆAN: Jokić se smejao protivničkom igraču zbog ovog poteza! (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter