0
Evroliga

Čima Moneke (FOTO: Starsport)

MONEKE PRELOMIO: Košarkaš Baskonije priznao čiji su navijači najbolji!

Objavljeno: 20.03.24 u 09:20

‘U svakom momentu utakmice bilo je glasno, volim ovakve atmosfere, neverovatno je.’

Košarkaši Partizana ostvarili su veoma bitnu pobedu nad Baskonijom rezultatom 87:83 u okviru 30. kola Evrolige i sve su bliži plasmanu u plej-in. ‘Grobari’ su sinoć ponovo bili na vrhuncu zadatka i pokazali koliko žive za ovaj klub, a igrači su im uzvratili na najbolji mogući način.

Svako ko dođe u ‘Štark arenu’ ostaje pod veliki utiscima, jer je tu možda i najbolje navijanje u Evropi. Jedan od njih je i košarkaš Baskonije, Čima Moneke koji je za ‘Sport Klub’ istakao da su navijači Partizana najbolji i da voli takve atmosfere. 

-Drugi put sam u ovoj dvorani i navijači Partizana su najbolji. Navijači Zvezde su dobri, ali se ovde oseća nešto drugačije. U svakom momentu utakmice bilo je glasno, volim ovakve atmosfere, neverovatno je – jasan je.

Dodao je da u Beogradu nije lako igrati.

-Ne znam raspored drugih timova, ni koliko mečeva kod kuće imaju, ovde nije lako igrati. Neka im je sa srećom, videćemo kako će biti – poručio je Moneke.

BONUS SADRŽAJ:

ZVEZDA ZA ČAST I DOSTOJANSTVO PRED DELIJAMA: ‘Crveno-beli’ dočekuju grčkog giganta!

8
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter