0
Evroliga

FOTO: Starsport

ZVEZDA ZA ČAST I DOSTOJANSTVO PRED DELIJAMA: ‘Crveno-beli’ dočekuju grčkog giganta!

Objavljeno: 20.03.24 u 08:25

Da li srpski tim može do pobede?

U okviru 30. kola Evroliga u ‘Štark areni’ odmeriće snage košarkaši Crvene zvezde Panatinaikosa sutra od 20 časova. Ovaj duel za tim sa Malog Kalemegdana nema nikakvo značenje, pošto su se učvrstili na poziciji broj 16. i po svemu sudeći najelitnije kontinentalno takmičnje okončaće na tom mestu. 

Izabranici Janisa Sferopulosa odigraće za čas i dostojanstvo pred svojim navijačima koji će sigurno napraviti fenomenalnu atmosferu i biti na visini zadatka. Sa druge strane grčki gigant se bori za plasman u Top 8 fazu pošto su trenutno na četvrtom mesu sa 36 bodova, koliko imaju i Fenerbahče i ljuti rival Olimpijakos.

Poraz od Zvezde za PAO bi značio i smanjenje šansi da se sa visoke poziciji broj četiri plasiraju među osam najboljih, tako da je ekipe Ergina Atamana motivacija na visokom nivou. Prošli okršaj ova dva tima pripao je ‘Zelenima’ u ‘OAKA areni’ kada je rezultat bio 82:65.

BONUS SADRŽAJ:

GROBARI OTVARAJTE FLAŠE, ŽELJKO VAM OSTAJE: Žoc potvrdio da je potpisao! (VIDEO)

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter