0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: YouTube/Screenshot

SFEROPULOS BIRANIM REČIMA PRIČAO O CIBONI: ‘Ako ih potcenite…! (VIDEO)

Objavljeno: 17.03.24 u 20:50

‘Za nas je važno da nastavimo sa zalaganjem.’

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su pobedu nad Cibonom rezultatom 82:59 u hali ‘Dražen Petrović’ u okviru 23. kola AdmiralBet ABA lige. Trener tima sa Malog Kalemegdana, Janis Sferopulos je rekao da su se fokusirali na plan i da je važno da nastave sa zalaganjem.

– Čestitam igračima na večerašnjoj utakmici. Za nas je veoma bitno da igramo dobro protiv Cibone, jer ako ih potcenite to može biti problem. Fokusirali smo se da pratimo plan. Na početku utakmice smo polako stavili utakmicu u naš ritam. Za nas je važno da nastavimo sa zalaganjem, ostalo nam je još tri meča do kraja regularnog dela sezone. Bitno nam je da pobeđujemo. Srećno Ciboni, želim im da prebrode sve probleme koji ih trenutno snalaze – jasan je.

Pohvalio je izdanje Cibone.

-Cibona zna kako da igra. Videli smo neke delove njihove igre danas koji su veoma organizovani. Napadački znaju kako da kreću loptu, mogu napadati spolja i unutra, pa vidite da imaju veliku raznolikost igre i ako niste spremni da igrati dobro možete imati probleme – istakao je Grk.

Prisetio se posrnulog giganta iz igračkih dana.

– Naravno da pamtim, zato sam rekao da želim sreću Ciboni u budućnosti. Želim da se vrate na te staze na kojima su bili – zaključio je Sferopulos.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter