1
Evroliga

Zeljko Obradovic, Head Coach of Partizan Mozzart Bet Belgrade speaks to Zach Leday, #2 of Partizan Mozzart Bet Belgrade during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Bayern Munich at Stark Arena on February 08, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

POVREDILA SE ZVEZDA VALENSIJE: Ovo je katastrofalna vest za Partizan, evo i zbog čega!

Objavljeno: 17.03.24 u 17:10

Crno-bele čeka grčevita borba za TOP 10

Košarkaš Valensije, Brendon Dejvis, suočava se sa izazovima povrede mišića lista leve noge koji će ga primorati na odsustvo sa terena u narednom periodu, saopštio je španski klub.

Dejvis je zadobio povredu tokom nedavnog meča 29. kola Evrolige protiv Fenerbahčea, gde je Valensija ostvarila pobedu rezultatom 118:88. Iako u saopštenju kluba nije precizirano koliko će trajati njegova pauza, Valensija naglašava da je iskusni košarkaš osetio bol tokom meča protiv turskog kluba, a snimci su kasnije potvrdili povredu.

Tokom ove sezone, Dejvis je odigrao 26 utakmica za Valensiju u Evroligi, postižući prosečno 12,5 poena po meču, uz 3,8 skokova i 2,1 asistenciju. Odsustvo ovog iskusnog igrača predstavljaće izazov za ekipu Valensije dok se bori u Evroligi.

Valensija se trenutno nalazi na 11. mestu na tabeli Evrolige sa 13 pobeda i 16 poraza, deleći isti skor sa ekipama Partizana i Bajerna. Upravo će Bajern biti naredni protivnik Valensije, a pobeda u tom meču biće od ključne važnosti s obzirom na konkurenciju. Crno-belima ostaje da se nadaju pobedi nad Baskonijom, ali će takođe pratiti rezultate Bajerna kako bi se održali u trci za plasman u dalju fazu takmičenja.

7
2

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter