0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

VOJVODINA SE MUČI SA REALIZACIJOM, ALI TRENER JE ZADOVOLJAN: ‘Želimo da nastavimo ovim stilom!’ (VIDEO)

Objavljeno: 16.03.24 u 23:51

Trener Vojvodine Božidar Bandović zadovoljan je nakon treće uzastopne pobede svoje ekipe.

Fudbaleri „stare dame“ pobedili su večeras ekipu Novog Pazara rezultatom 1:0, a Bandović je čestitao svojim momcima na odličnoj partiji.

– Čestitam momci na trećoj uzastopnoj pobedi nakon tri i po godine, što je veoma značajno za nas. U prvom poluvremenu smo imali nekoliko šansi koje smo propustili, nismo odustajali i nastavili smo da igramo disciplinovano i taktički dobro i još agresivnije. Srećni smo, ali ništa još nije završeno, imamo još mnogo važnih utakmica iako je ovo bila veoma značajna pobeda. Želimo da nastavimo ovim stilom igre, da napadamo, stvaramo šanse, jer tako se od Vojvodine i očekuje da igra. Zahvaljujem se i našim navijačima na sjajnom ambijentu i velikoj podršci – rekao je Bandović.

I pored velikog broja propuštenih šansi, trener Voše ništa ne zamera svojim igračima.

– Ne mogu ništa da zamerim svojim igračima, prvo od treninga, jer od prvog dana momci pokazuju da su pravi i zato su ovi rezultati konačno došli. Atmosfera je odlična i da nije tako, ne bismo pobeđivali. Nama pobeda znači, ali ima još utakmica, nije važno kako smo počeli, već kako ćemo da završimo. Cilj je da završimo sezonu što je bolje moguće – naglasio je Bandović.

 

Složio se ipak da je realizacija problem, ali uveren je da će golovi doći ako ekipa nastavi da igra ovako.

– Radimo na tome, ali ja sam rekao više puta, ako imaš posed i ne praviš šanse, onda imaš problem, ali to kod nas nije slučaj. Mi smo u prošloj utakmici dali šest golova, priznata su nam tri, ali to je dokaz da igramo dobro i da stvaramo šanse. Golovi će doći, samo da nastavimo ovako – ističe Bandović.

On je za kraj otkrio zbog čega nije bilo Andrije Radulovića.

– Radulović je dobio jedan udarac, probao je i jutros, ali smo bili spremni na to. Nijedna ekipa ne može da zavisi od jednog igrača, nijedan moj tim nije zavisio od pojedinca, pa tako postupamo i sada. Izmene su odradile takođe odličan posao i to je veoma važno za naš klub – zaključio je Bandović.

Sada sleduje dvonedeljna pauza, a potom Vojvodina gostuje ekipi Radnika.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter