0
Evropske lige

FOTO: FC Bayern München/X

PETARDA I REKORD KEJNA ZA NOVI TRIJUMF BAJERNA: Augzburg na gostovanju nastavio seriju pobeda! (VIDEO)

Objavljeno: 16.03.24 u 18:59

Bavarci nemilosrdni

Fudbaleri Bajerna iz Minhena upisali su novu ubedljivu pobedu u Bundesligi. Ovog puta, „žrtva“ Bavaraca bio je Darmštat, a klub iz Minhena je slavio sa ubedljivih 5:2.

Darmštat je pružio otpor Bavarcima i poveo na svom stadionu, ali nije imao snage za više. Skarke je doneo domaćinu vođstvo, međutim, ekipa Tomasa Tuhela je preokrenula već do poluvremena.

Izjednačenje je postigao Musijala, a prednost Bajernu je doneo Kejn, koji je stigao do 31. gola u Bundesligi i oborio rekord za debitante u najjačem rangu nemačkog šampionata.

Musijala je povećao rezultat u drugom delu, a u strelce su se još upisali Gnabri i Tel. Darmštat je uspeo da postigne još jedan gol do kraja, na atraktivan način, kada je Vilhelmson zatresao mrežu petom.

 

Augzburg je odneo veliku pobedu sa Volksvagen arene u Volfsburgu. Tim iz Bavarske je došao do pobede, iako je Patrik Vimer doveo domaće do prednosti. Arne Majer je u nadoknadi vremena doneo izjednačenje.

U drugom delu meča Kristijan Jakić je sa svojim dva gola doneo pobedu Augzburgu.

 

Union Berlin je prekinuo seriju od tri utakmice bez trijumfa, savladavši Verder2:1.

U poluvremenu nije bilo golova, a u razmaku od 50. do 52. minuta je ekipa Nenada Bjelice postigla dva gola koja su odlučila pobednika. Strelci su bili Vertesen i Aronson.

Vajzer je smanjio rezultat desetak minuta kasnije, ali to je bilo to od kluba iz Bremena.

Fudbaleri Hajdenhajma i posle četiri utakmice nisu došli do pobede. Sada su na svom terenu remizirali sa ekipom Borusije Menhengladbaha sa 1:1.

Gosti su preko Robina Heka u devetom minutu došli do prednosti, da bi bod domaćima doneo Eren Dinkči u 66. minutu.

U derbiju začelja Majnc je bio bolji od Bohuma sa 2:0. Džonatan Burkart je bio strelac oba gola.

Standings provided by Sofascore 
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter