0
Domaći fudbal

Nenad Lalatović (FOTO: FK Spartak Ždrepčeva krv)

LALATOVIĆ BESAN POSLE NOVOG PORAZA: „Razmišljam o ostavci, imam ponude iz Superlige i inostranstva!“ (VIDEO)

Objavljeno: 16.03.24 u 20:47

Treneru Spartaka posebno je zasmetalo prvo poluvreme

Spartak je večeras u Subotici dočekao ekipu TSC-a u jednom pravom ‘vojvođanskom’ derbiju, koji nam je pružio apsolutno sve. Slavili su gosti sa 2:4

Šef struke Spartaka iz Subotice, Nenad Lalatović, bio je vidno razočaran igrom i stavom svojih igrača u prvom poluvremenu utakmice sa TSC-om.

Iako je napomenuo da mu je trenutno vruća glava, uveliko razmišlja o odlasku iz Subotice.

Ovom timu su danas falili i Ćalasan, otišli su Tanasijević, Vidaković, Bjelović… Nema tu nekog pravdanja, ko zna – možda i podnesem ostavku posle ove utakmice. Videću, još mi je vruća glava, ljut sam na igrače, ja takve stvari ne mogu da praštam. Kod mene igrač mora ima disciplinu, bez obzira da li je TSC ili Crvena zvezda, kada igramo kod kuće moramo da odigramo mnogo bolje nego danas u prvom poluvremenu. Ovo nam je treći vezani poraz kod kuće, na strani igramo kao kod kuće. Protivnici kad dođu kod nas igraju lagano. Kao da moji igrači imaju neki pritisak, strah, to su neke stvari koje ja ne praštam – poručio je Lalatović posle večerašnjeg poraza.

Potom je izneo i određene detalje.

 

Imam tu još nekih ponuda, čak i iz Mozzart Bet Superlige, imam i nešto iz inostranstva. Videću, dobro ću razmisliti ova dva dana. Imam još jednu ponudu iz inostranstva, koju sam dobio pre dva dana. Vruća mi je sad glava, neću puno da žurim, razmisliću dobro šta i kako dalje. Ako budem promenio klub, možda ću ostati u Mozzart Bet Superligi, a možda otići u inostranstvo.

Njegova ekipa je kao i protiv Čukaričkog ponovo bila prinuđena da se vraća u život.

Zbog prvog poluvremena sam jako ljut na svoje igrače, jer jednostano ne mogu tako da uđu u utakmicu, da ostavljaju daleko igrače, da ne dobijaju duele. Mi smo jedna ekipa na strani, potpuno druga kod kuće. Odregovali smo dobro na promenu formacije, isto što sam uradio i protiv Čukaričkog i odigrali jako dobro. Ljut sam sada, vruća mi je glava, videću šta i kako. Rekao sam igračima, moraju da odigraju, ne za mene, nego za sebe, ovo je jedan komšijski derbi i ne može onako da se odigra prvo poluvreme, ako želite da uete u plej-of – dodao je Lalatović. 

1
8

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter