0
Evroliga

Frank Kaminsky, #44 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Kevin Punter, #7 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Alen Smailagic, #9 of Partizan Mozzart Bet Belgrade anf PJ Dozier, #35 of Partizan Mozzart Bet Belgrade during the Aba League Season 2022-2023 match between Crvena Zvezda and Partizan at Aleksandar Nikolic hall on January 28, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

(ANKETA) MOŽE LI PARTIZAN DO TOP 10? Evo šta čeka crno-bele do kraja ligaškog dela Evrolige!

Objavljeno: 15.03.24 u 16:30

Ogroman izazov je pred ekipom Željka Obradovića

Posle jučerašnjeg poraza u Barseloni, perspektiva Partizana u Evroligi postaje sve izazovnija. Klub gotovo je osuđen na borbu za deseto mesto na tabeli, koje vodi u plej-in fazu. Uoči poslednjih pet utakmica, razlika između Partizana i konkurenata se čini teško nadoknadiva.

Rivali poput Baskonije, Makabija i Virtusa su uspeli da izbace Partizan iz gornjeg dela tabele, ostavljajući ih sa malom šansom za plasman u plej-of.

Da li Partizan može do TOP 10 Evrolige?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

PARTIZAN ČEKA TEŠKA BORBA ZA TOP 10!

Trenutno, Partizan deli deseto mesto na tabeli sa Valensijom, dok se Anadolu Efes i Bajern iz Minhena nadaju da će se pridružiti toj grupi sa uspešnim nastupima.

Partizan ima četiri od pet preostalih utakmica na domaćem terenu, što bi moglo biti presudno za njihovu sudbinu u Evroligi. Predstojeći mečevi protiv Baskonije, Reala i Olimpijakosa biće ključni za njihove šanse.

Valensija, Anadolu Efes, Bajern i ostali konkurenti takođe imaju teške utakmice pred sobom, što dodatno komplikuje situaciju za Partizan.

ŠTA AKO PARTIZAN IMA IZJEDNAČEN SKOR SA NEKIM EKIPAMA?

U slučaju da dva ili više timova budu izjednačeni na kraju takmičenja, propozicije Evrolige detaljno određuju postupak za rangiranje, što znači da će svaki meč do kraja biti od vitalnog značaja.

Sve u svemu, borba za deseto mesto u Evroligi je postala neizvesna, a sitnice će odlučiti ko će izboriti plasman u plej-in fazu. Partizanu predstoji težak put do tog cilja, ali uz podršku navijača i borbeni duh, sve je moguće.

Standings provided by Sofascore
8
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter