1
Fudbal

from left goalkeeper Predrag Rajkovic, Djordje Petrovic, Vanja Milinkovic-Savic and goalkeeperVeljko Ilic during the UEFA European Qualifiers Practice Training at Ludogorets Arena on June 19, 2023 in Razgrad, Bulgaria. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©) goalkeeper Veljko Ilic

(REZULTAT ANKETE) ČITAOCI HOTSPORTA JEDNOGLASNI: Evo ko mora da bude prvi golman reprezentacije Srbije! (FOTO)

Objavljeno: 14.03.24 u 15:20

Preko 1.000 ljudi je glasalo

Nakon vesti da je Mile Svilar odlučio da više ne brani za reprezentaciju Srbije, jasno je bilo da će Piksi za sada ostati na trojici golmana koji će u budućnosti braniti boje naše zemlje.

Tim povodom smo pre šest dana objavili anketu na našem portalu, gde su čitaoci HotSporta mogli da izaberu u konkurenciji Vanje Milinković-Savića, Predraga Rajkovića i Đorđa Petrovića ko treba da bude prvi golman Orlova.

FOTO: HOTSPORT

Manje-više oni koji su odlučili da glasaju bili su prilično jednoglasni u izboru Đorđa Petrovića kao prvog čuvara mreže reprezentacije Srbije i to ispred dosta iskusnijih Rajkovića i Milinković-Savića.

Ovaj momak ima tek 24 godine ponikao je u Čukaričkom, a dobre partije u MLS ligi su ga preporučile londonskim Plavcima, koji su očigledno zadovoljni njegovim partijama. 

U poslednje vreme Đorđe Petrović je postao prvi golman Čelsija i svoj posao obavlja na vrhunski način, tako su se naši čitaoci odlučili da treba iskoristi njegovu sjajnu formu u Premijer ligi, ali opet ne treba zaboraviti ni Predraga Rajkovića koji je nedavno opasno namučio Barselonu u meču protiv njegove Majorke, pa ni Vanju koji je po Piksijevom izboru prvi čuvar mreže još od Mundijala u Kataru.

14
7

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter