3
Košarka

FOTO: Starsport

ŠOK U PARTIZANU: ‘Crno-beli’ ostali bez jednog najvažnijih igrača u sred sezone!

Objavljeno: 13.03.24 u 10:30

Aktuelni šampiona regionalnog takmičenja takmičarsku godinu nastavlja u skraćenom sastavu.

Za Partizan sledi jako težak period kako u Evroligi, tako i u AdmiralBet ABA ligi. Borba za plej-in u najelitnijem kontinentalnom takmičenju vodiće se po svemu sudeći do samog kraja, a takođe i u domaćim okvirima. Međutim, Željko Obradović moraće završnicu sezone da dočeka sa skraćenim rosterom.

Naime, Tristan Vukčević napustio je ‘crno-bele’ nakon što je iskoristio klauzulu u ugovoru, karijeru će nastaviti u NBA ligi. Ovu vest potvrdio je i predsednik Partizana, Ostoja Mijailović na svom nalogu na društvenoj mreži ‘X’.

-Naš dosadašnji prvotimac, Tristan Vukčević je iskoristio mogućnost da aktivira otkupnu klauzulu i nastavi karijeru u NBA. Sedmocifreno obeštećenje će, prema prethodno postignutom dogovoru, biti podeljeno između Real Madrida i Partizana. Tristane, hvala na svemu i srećno! – poručio je.

Vukčević je u Partizan došao 2022. godine iz Real Madrida, a ove sezone u Evroligi odigrao 12 utakmica, prosečno po 9 minuta i postizao je 4,2 poena uz 2,3 skoka i 0,5 asistencija. 

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

8
0

3 Komentara

  1. I kad se lupa treba voditi racuna da bude sa ubedljivim povodom… Kako neko moze biti jedan od najvaznijih igraca, ako u 15 utakmica ne sakupi ni 40 minuta igre?

    0
    0
    Odgovori
  2. Ajde sto lazete i izmisljate da je jedan od najvaznijih igraca u sezoni i bez blama to stavite u naslov da vam se smeje ko stigne jer to nije ni blizu realnog i moguceg imajuci u vidu i njegovu minutazu, a tek onda statistiku… nego sto niste sposobni ni naslov da napisete kako valja, nego gutate priloge, kao da su prilozi u pljeskavici.
    Ko napise – „ostali bez jednog najvažnijih igrača“ nije zasluzio da se ni cita ni prati bilo gde i to treba siriti kada je u pitanju ovoliki nivo amaterizma.

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter