6
Domaći fudbal

FOTO: Printscreen/Twitter

DULJAJ KIPTI OD BESA: Trener Partizana urlao na sudije, pa ih dodatno pecnuo jednim gestom! (VIDEO)

Objavljeno: 13.03.24 u 18:09

Nije bio zadovoljan šef stručnog štaba crno-belih

Fudbalski klub Partizan nalazi se u nezavidnoj situaciji nakon što je Aleksandar Jovanović, golman Parnog valjka, morao da vadi loptu iz mreže u 33. minutu utakmice. Andrija Majdevac je iskoristio kiks odbrane i postigao gol za gostujući tim, donoseći im prednost.

Trener Partizana, Igor Duljaj, nije skrivao nezadovoljstvo suđenjem tokom današnje utakmice, a nakon završetka prvog poluvremena, izneo je niz optužbi na račun arbitara. Dok je prolazio ka tunelu, Duljaj se obratio sudijama, upitavši ih: „Imate li obraza?„, na što su mu arbitri pokazali put ka svlačionici.

Ovaj incident dodatno je začinio već napetu atmosferu na terenu i između ekipa i između trenera i sudija. Partizan će morati da se trgne kako bi izbalansirao situaciju i pokušao da nadoknadi zaostatak, dok će Duljaj, s druge strane, verovatno suočiti s posledicama svojih izjava nakon meča.

16
44

6 Komentara

  1. Dok ne bude ostra kazna i da treneri ne mogu da prisustvuju utakmici zbog nekulturnog ponasanja i vredjanja sudija bice kako jeste. Ovo treba da vazi za trenere svih klubova u ligi.

    Nama je posle derbija ili bilo koje ligaske utakmice vest kako je trener bio nekulturan i ponosimo se time. A kakvu poruku saljemo mladim generacijijama i to pogotovo sportisti?

    0
    0
    Odgovori
  2. Trener ce odgovarati zato sto je sudija ili bilo ko drugi pogresio? Nista ne razumem. Dokle god bude takvo stanje u drzavi bice nam ovako. Toliko…

    1
    0
    Odgovori
  3. Trebao je trener da napada kao i u derbiju bilo bi 0:0 opet bod manje ovako gotova priča!
    Boža Dumpster bi bolje vodio ekipu od ove ćelave plačipičke……..

    3
    3
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter