0
Evroliga

Janis Sferopulos (FOTO: Starsport)

SFEROPULOS IZNEO OČEKIVANJA PRED MAKABI: Imao poruku i za navijače!

Objavljeno: 13.03.24 u 13:58

‘Znamo da nismo u dobroj poziciji na tabeli, ali svaka utakmica u Evroligi je važna.’

U okviru 29. kola Evrolige odmeriće snage košarkaši Crvene zvezde Makabi Tel Aviva sutra od 19 časova u ‘Štark areni’. Trener ‘crveno-belih’Janis Sferopulos istakao je pred ovaj duel da igraju protiv snažnog tima i da moraju da koncentraciju mora da bude na visokom nivou.

-Igramo protiv snažnog tima, koji može da igra u sjajnom ofanzivnom ritmu. Znamo da moramo da budemo dobri u defanzivi. Imaju dosta igrača koji mogu da nam naprave problem i zato moramo da budemo generalno dobri na svakoj poziciji, individualno i kao tim, da zaustavimo njihovu napadačku igru – naveo je.

Očekuje podršku navijača.

-Moramo da budemo pametni u napadu, da budemo spremni da uradimo šta treba u odbrani. Moramo sve vreme da budemo koncentrisani, da čitamo njihovu igru i igramo na pravi način. Očekujem pomoć navijača. Znamo da nismo u dobroj poziciji na tabeli, ali svaka utakmica u Evroligi je važna. Želimo da nas navijači podrže za sledeći meč – poručio je Grk.

Tim sa Malog Kalemegdana praktično nema više šansi za plasman u plej-in pošto je na poziciji broj 16 uz skor 10-18 i 20 osvojenih bodova. Dok je sa druge strane ‘ponos Izraela’ bolje plasiran i nalazi na devetom mestu, i ima 15 pobeda i 13 poraza uz 30 boda. Pobeda ‘crveno-belih’ dosta bi pomogla Partizanu koji još uvek šansu za plej-in i koji ima težak zadatak protiv Barselone.

Ko osvaja titulu prvaka Srbije u fudbalu?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

BONUS SADRŽAJ:

ZVEZDA BEZ TROJICE PRVOTIMACA NA MAKABI: ‘Crveno-beli’ još uvek bez ključnih igrača!

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter