0
Košarka

FOTO: Starsport

ZVEZDA BEZ TROJICE PRVOTIMACA NA MAKABI: ‘Crveno-beli’ još uvek bez ključnih igrača!

Objavljeno: 13.03.24 u 13:45

Ekipa sa Malog Kalemegdana desetkovana dočekuje Izraelce.

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Makabi Tel Aviv u okviru 29. kola Evrolige od 19 časova u ‘Štark areni’. ‘Crveno-beli’ su se praktično oprostili od najelitnijeg kontinentalnog takmičenja, a pobedom nad narednim protivnikom bi mogli da pomognu ‘večitom rivalu’ Partizanu koji još uvek ima šanse da se plasira u plej-in.

Trener Zvezde, Janis Sferopulos neće moći još uvek da računa na Miloša Teodosića, Nikolu Topića Treja Tompkinsa. Ono što zanima sve navijače, ali svu ‘crveno-belu’ javnost jeste kada će bivši igrač Real Madrida biti spreman da debituje, pošto se još uvek oporavlja od povrede.

Tompkins je produžio ugovor sa Zvezdom još mesec dana uz mogućnost produžetka, pošto mu je isti isticao na kraju ovog meseca. Što se tiče Topića, nesporno veliki talenat i odličan igrač, što je i pokazao, ali već neko vreme je van parketa još od duela protiv Partizana u prvom delu sezone.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter