0
Domaći fudbal

during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Cukaricki v Spartak Subotica at stadium FK Cukaricki on March 12, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

POKER TSC-A ZA NOVI TRIJUMF: Čukaričkom nedovoljna dva gola direktno iz kornera, Zmajevi izvukli bod u Novom Pazaru! (VIDEO)

Objavljeno: 12.03.24 u 18:18

Čak 13 golova na tri utakmice

Odigrano je tri od pet utakmica današnjeg programa Mozzart Bet Superlige Srbije, a na kraju smo videli jednu pobedu i dva remija.

Prvi na teren izašli su fudbaleri TSC-a i lučanske Mladosti, a trenutno treći tim Srbije slavio je sa ubedljviih 4:1 (1:0).

Poveli su u drugom minutu preko Aleksandra Ćirkovića, da bi u 58. minutu Miloš Pantović je duplirao prednost domaćina. Deset minuta kasnije Ćirković pogodio po drugi put na meču, i tada već rešio pitanje pobednika. 

Samo tri minuta bilo je dovoljno TSC-u za novi gol, te je u 71. pogodio i Saša Jovanović, a Marko Veličković je u 74. minutu samo uspeo da ublaži poraz Lučanaca.

 Fudbaleri Novog Pazara i Voždovca odigrali su nerešeno 2:2 (1:1).

Domaćin je poveo golom Sejdube Sume u 13. minutu, da bi prvenac u dresu Zmajeva za izjednačenje postigao Rodrigo Vilka, vezista iz Perua. On je pogodio u 22. minutu.

Prednost Novom Pazaru vratio je Sejduba Suma u 55. minutu pogotkom sa bele tačke.

Delovalo je da će sva tri boda ostati u Pazaru, ali se Voždovac izvukao u poslednjem trenutku. Savić je pogodio i doneo bod Zmajevima. 

Fudbaleri Čukaričkog i Spartaka iz Subotice remizirali su na Banovom Brdu, rezultatom 2:2

Dva neverovatna pogotka iz kornera su viđena u režiji Luke Adžića, ali to nije bilo dovoljno „Brđanima“ da slave. Zahvaljujući njemu Čukarički je u 51. minutu imao prednost 2:0.

Ipak, veoma brzo su gosti uspeli da se oporave i umanje zaostatak, a strelac je bio Ilija Martinović u 55. minutu. Pogodio je za 2:1.

Gol za izjednačenje postigao je iskusni napadač Vojo Ubiparip u 81. minutu na asistenciju Andreja Todoroskog. 

Standings provided by Sofascore 
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter