0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

ISTORIJA U SUPERLIGI SRBIJE: Luka Adžić postigao dva gola direktno iz kornera i to na istoj utakmici! (VIDEO)

Objavljeno: 12.03.24 u 16:56

Bravo majstore

Na utakmici 25. kola Superlige između Čukaričkog i Spartaka iz Subotice, fudbaler Čukaričkog Luka Adžić postigao je dva impresivna gola direktno iz kornera, što se do sada nikada nije desilo u domaćem fudbalu.

U 30. minuti susreta, Adžić je izveo korner sa leve strane terena. Iako su mnogi očekivali da će to biti običan centaršut, Adžić je odlučio da direktno gađa gol. Njegov udarac bio je oštar i precizan, te je lopta išla ka golu s namerom. Golman gostujuće ekipe je loše procenio putanju lopte, što je rezultiralo time da lopta prođe pored njega i završi u mreži.

 

A, onda u 51. minutu, bivši fudbaler Crvene zvezde je to uspeo da ponovi i tako ispiše istoriju Superlige Srbije.

 

Ipak, ovakvi golovi nisu strani igračima Čukaričkog, s obzirom da je nedavno Marko Docić na sličan način iz kornera postigao gol, i to na utakmici protiv Crvene zvezde na Marakani, kada je iznenadio tadašnjeg golmana Milana Borjana. 

Takođe, sećamo se svi i majstorije sadašnjeg selektora Srbije Dragana Stojkovića, kada je upravo na ovaj način postigao pogodak.

9
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter