0
Fudbal

Hari Kejn i Aleksandar Pavlović (FOTO: FC Bayern München/X)

SRBIJA I DEFINITIVNO GUBI BITKU ZA PAVLOVIĆA: Već u martu debituje za Nemačku?! (VIDEO)

Objavljeno: 11.03.24 u 08:53

Nemci žele da požure sa procedurom

Srbija gubi bitku za Aleksandra Pavlovića, vezistu Bajerna, koji će dobiti poziv u selekciju Nemačke za martovske mečeve protiv Francuske i Holandije, objavio je ugledni Bild.

Pavlović, mladi fudbaler rođen u Minhenu, ali sa srpskim korenima, bio je meta interesovanja srpskog saveza koji je želeo da ga privoli da zaigra za Orlove. Čak su predstavnici Fudbalskog saveza Srbije otputovali u Nemačku na razgovor sa njegovim roditeljima.

Međutim, sve ukazuje na to da će se Pavlović odlučiti za zemlju u kojoj je rođen.

 

Iako u početku nije bilo planirano da Pavlović bude deo A selekcije Nemačke ovog marta, Nemci ne žele da prepuste ništa slučaju.

Selektor Julijan Nagelsman će uvrstiti Pavlovića u najjači tim, time stavljaći tačku na borbu između Srbije i Nemačke za ovog supertalentovanog igrača, pod uslovom da Pavlović prihvati poziv.

Trenutno stanje je takvo da će Aleksandar Pavlović ovog meseca dobiti poziv u seniorsku reprezentaciju Njemačke za prijateljske utakmice protiv Francuske i Holandije – piše Bild i dodaje:

Razlozi što ga je Julian Nagelsman odlučio zvati su fenomenalne igre u dresu Bajerna, ali i činjenica da ga Srbija pokušava nagovoriti da igra za njih i da bude deo tima koji će igrati na Evropskom prvenstvu – piše Bild. 

 

1
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter