0
Košarka

FOTO: Printscreen/Twitter

JOKIĆ JE MVP NA TERENU I VAN NJEGA: Nikola izveo ćerkicu Ognjenu u provod i „vratio“ se u rano detinjstvo! (VIDEO)

Objavljeno: 11.03.24 u 14:33

Nikola Jokić – kao sav normalan svet

Nikola Jokić, poznat je po svojim impresivnim nastupima na NBA terenima, ali ovog puta je bio MVP u drugačijem smislu – kao tata!

Prethodne večeri, dok je Bogdan Bogdanović dominirao u dresu Atlante, Jokić je odmarao i proveo kvalitetno vreme sa svojom ćerkicom Ognjenom.

Zajedno su posetili zabavni park tematizovan po „Parku iz doba jure„, gde je Nikola nosio Ognjenu na ramenima i uživao u svakom trenutku. Fotografije i snimci prikazuju srčanog tatu kako tapše tačkama raznih zabavljača, dok je Ognjena uživala u svakom trenutku.

Posebno je privukla pažnju majica koju je nosio Nikola. Crna majica posvećena Dejanu Milojeviću, treneru Golden Stejt Voriorsa, na kojoj je ispisano „Brate“ i u srce su upisani inicijali Dejana Milojevića. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

 

Ovo nije prvi put da je Jokić viđen u društvu svoje ćerkice. Nedavno su ih zajedno videli i na hokejaškom meču u Denveru.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter