0
Košarka
bogdan bogdanović

FOTO Twitter/@ATLHawks

BOGDAN UŠAO U ISTORIJU FRANŠIZE: Pored sjajne partije Bogdanovića, Atlanta upisala novi poraz! (VIDEO)

Objavljeno: 11.03.24 u 08:29

Kapiten Srbije najbolji je pojedinac Hoksa na ovoj utakmici

Večeras je Bogdan Bogdanović briljirao na terenu za Atlanta Hokse, ali njegovi naporu nisu bili dovoljni da donesu pobedu. Kapiten reprezentacije Srbije bio je najefikasniji igrač Atlante u meču protiv Nju Orleans Pelikansa, ali su gosti uspeli da iskoriste odsustvo Treja Janga i da slave u Džordžiji rezultatom 103:116.

Bogdanović je završio utakmicu sa 25 poena za 36 minuta provedenih na terenu, postigavši 7 od 15 šuteva za tri poena, kao i 2 od 4 šuta za dva poena, ali nije imao priliku da šutira slobodna bacanja.

Pored toga, Bogdanović je zabeležio i impresivnih sedam asistencija uz jedan skok.

 

Ipak, nedostatak Treja Janga se osetio, s obzirom na to da je samo Dedžonte Marej sa 23 poena uspeo da prati Bogdana u efikasnosti u timu Atlante.

S druge strane, Trej Marfi je bio u centru pažnje, postigavši 28 poena uz šest trojki, dok je Zajon Vilijamson takođe pružio dobru partiju sa 27 poena, šest skokova i sedam asistencija.

Takođe, Bogdanović je postao deo istorije Atlante, produživši niz mečeva na kojima je postigao barem jednu trojku i sada je na čak 73, kako je objavljeno na zvaničnom nalogu Hoksa na društvenoj mreži „X“.

 

Ovo je bila njegova ukupno 186. trojka u sezoni, čime je pretekao Kajla Korvera i postao osmi najbolji strelac u istoriji Hoksa u jednoj takmičarskoj godini.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter