10
Domaći fudbal
FK Partizan - FK Crvena zvezda

referee sudija Pavle Ilic during the derby derbi veciti Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Crvena Zvezda and Partizan at stadium Rajko Mitic (Marakana) on September 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VELIKI SKANDAL SUDIJE ILIĆA: Arbitar sa 172. večitog derbija za vreme utakmice psovao fudbalera Partizana! (VIDEO)

Objavljeno: 10.03.24 u 11:33

Skandalozan potez arbitra

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana su odigrali nerešeno 2:2 u uzbudljivom 172. večitom derbiju.

Međutim, glavni sudija Pavle Ilić nije prošao neprimećen na ovom meču. Debitant u večitim derbijima je napravio nekoliko značajnih grešaka i svojim neprofesionalnim ponašanjem izazvao negativne reakcije kod mnogih ljubitelja fudbala u Srbiji.

Na društvenim mrežama se pojavio snimak koji je prikazao šokantan detalj iz prvog poluvremena, u kome su glavne uloge imali arbitar iz Kragujevca i igrač Partizana, Gajas Zahid.

Zahid se žalio Iliću zbog neregularnog starta koji nije bio dosuđen kao faul, a Ilić ga je nakon toga izvređao. Glavni arbitar se okrenuo ka igraču i izgovorio „shut up“ (ućuti), da bi sekund kasnije besno dodao: „Shut the fck up!“ (Je*** ućuti), što su zabeležile TV kamere.

 

Ovaj incident je izazvao oštru reakciju javnosti, koja je osudila takvo ponašanje i istakla potrebu za profesionalnim i korektnim suđenjem na utakmicama, posebno u večitom derbiju koji je praćen širom zemlje.

 

36
19

10 Komentara

  1. Jel vi gledate Englesku ligu?
    Pa sudija tamo svakome se na taj nacin obraca kada neko non stop prigovata sudiji samo kod nas sudija ne sme nikome nista da kaze,samo kod nas je normalno da se toliko prica sa sudijom i da se odmahuje rukom zato je ovakvim igracima i limit Zvezda i Partizan.

    1
    2
    Odgovori
  2. Uroše, drago mi je što čitate sa usana…ali i ja znam da čitam izmedju rediva, pa sam pričitao da ste navijač Partizana i da vam je lakše da pišete ovakve tekstove umesto da analizirate Zvezdinu potpunu dominaciju u derbiju.

    4
    5
    Odgovori
    • Pa njega mogu da vređaju i igrači, treneri, navijači…. On neka ćuti i trpi. Ja bih svima koji se nešto bube na terenu i na klupi crvene podelio … Pa izvolite i kritikuje sutra po medijima i portalima. Partizan nije svestan koliko je imao sreće.

      1
      1
      Odgovori
    • Sta je glodari ne mozete da prezalite Srdjana Jovanovica? Neshvatljivo vam je da onaj ko nije vas moze da bude neutralan ne mora da navija za CZ. Mozda Ilic navija za Radnicki KG??? A vi gospodo iz redakcije kao da pisete za crnu hroniku. Umesto da pohvalite derbi posle toliko godina vi trazite skandale, ko je koga jebo ili ubio. Najsrecniji bi bili da je bilo krvi do kolena. Stidite se.

      2
      7
      Odgovori
  3. Sta jee sporno ovde? Je l treba da ide i titra svim 22.igraca na terenu za svaku odluku? Pritom, bocnuo je loptu preko igraca Zvezde u aut i nije ga zakacio, sta trazi Zahid ovde?
    Dakle, fudbaleri smeju da budu bezobrazni i traze nesto nepostojece a 1. Covek koji vodi utakmicu i 22. debila na terenu, ne sme da odgovori?
    Najveca greska na derbiju mu je drugi zuti za Severinu a druga, sto mu Natho od 7.minuta ne igra sa zutim kartonom, pa u 30. mu das crveni ako nastavi da glumi debila. Najvece smece koje trenutno ima u Srbiji

    8
    5
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter