1
Evroliga

Željko Obradović (FOTO: Starsport)

OBRADOVIĆ O NAJVEĆEM PROBLEMU PARTIZANA: Nemam pojma, stvarno ne znam! (VIDEO)

Objavljeno: 09.03.24 u 11:38

Nije imao Obradović konkretan odgovor

U petak veče, košarkaški klub Partizan doživeo je težak poraz u utakmici protiv Milana, što je dodatno zakomplikovalo njihov plasman u TOP 10 Evrolige. Iako su imali poslednji napad, koji je mogao dovesti do produžetka, Zek Ledej nije uspeo da poentira, ostavljajući ekipu bez trijumfa.

Trener Partizana, Željko Obradović, priznao je da njegova originalna ideja nije bila da se završi na taj način, a veliki broj grešaka tokom meča dodatno je otežao situaciju.

Nakon meča, Obradović je imao otvoren razgovor sa srpskim novinarima. Kada je postavljeno pitanje ‘kako će ekipa raditi na smanjenju broja grešaka’, dao je iskren odgovor koji je izazvao pažnju javnosti.

– Nemam pojma, ne znam! Stvarno ne znam. U ovom trenutku sad, mislim, pričamo, radimo… To su detalji na kojima ja insistiram, detalji koji su najvažnija stvar u košarkaškoj igri. U ovom trenutku mi nismo sposobni za to, kako će da izgleda ubuduće – ne znam! 

 

2
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter