3
Evroliga

FOTO: Twitter/@PartizanBC

NEJPIR I MIROTIĆ SRUŠILI PARTIZAN: Aleksa vukao, ali crno-beli pali u Milanu! (VIDEO)

Objavljeno: 08.03.24 u 22:28

Zanimljiv prvi deo igre.

Košarkaši Partizana u petak uveče od 20.30 časova gostuju jednoj od najboljih odbrana Evrolige, Olimpiji iz Milana.

 

Rezultat na kraju meča iznosi 85:83.

Partizan je odlično otvorio meč serijom devet-nula, i tako jasno dao do znanja da ide na pobedu od samog starta, ali onda se malo pogoršala igra tima iz Beograda.

 

Manekeni su se potom vratili, jer su gosti počeli da imaju  problem sa realizacijom, ali u poslednjih par minuta prve deonice igra se otvorila.

U drugu četvrtinu se ušlo u praktično egalu, ali su gosti furioznom serijom 8:0, i tako stvorili prednost od nekoliko poseda koju su održavali veći deo deonice.

 

Ipak, stao je tim iz Beograda u jednom momentu sa dobrom igrom, što su domaći iskoristili i stekli prednost na dva minuta do kraja poluvremena.

Ipak, došlo je do konsolidacije tima Željka Obradovića, pa je samo minimalan zaostatak bio na strani Manekena.

 

 

Nastavak meča doneo nam je takođe prilično izjedančen meč, u trećoj četvrtini ni jedan tim nije stvorio osetniju prednost, a egal je bio na snazi i u poslednjoj deonici.

 

Ipak u tesnom finišu, domaći su se bolje snašli. Najbolji su bili Nikola Mirotić sa 19 poena, odnosno Šabaz Nejpir sa 15. S druge strane sa 19 se najviše istakao Aleksa Avramović.

Standings provided by Sofascore

 

1
1

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter