1
Košarka

FOTO: KK Crvena zvezda

TOMPKINS NE OSTAJE DO KRAJA SEZONE U ZVEZDI: Sa Malog Kalemegdana demantovali natpise!

Objavljeno: 07.03.24 u 13:50

Bivši igrač Real Madrida još uvek nije upisao nastup za ‘crveno-bele’.

Juče se pojavila vest da je američki košarkaš Trej Tompkins produžio ugovor sa Crvenom zvezdom do kraja sezone. Međutim, sa Malog Kalemegdana su demantovali ove natpise i poručili da je stavljen paragraf na još mesec dana uz pravo produžetka saradnje. On još uvek nije debitovao za ‘crveno-bele’ pošto se oporavlja od povrede.

-Američki krilni centar Trej Tompkins produžio je u četvrtak 07.03.2024.godine ugovor sa KK Crvena zvezda Meridianbet na još mesec dana, sa daljom opcijom produženja. Podsetimo, bivši osvajač Evrolige potpisao je 07.02.2024.godine kratkoročni ugovor na mesec dana sa opcijom produženja koju je klub danas aktivirao. Trej Tompkins koji ima 33 godine (rođen je 29.05.1990.godine), visok je 208 centimetara i igra na poziciji krilnog centra – ističu iz Zvezde.

Tompkins je prethodnu sezonu proveo kao igrač Zenita iz Sankt Peterburga. Pre nastupa u RusijiTompkins je sa velikim uspehom igrao za Real Madrid od 2015. do 2022. godine. Sa ‘Kraljevima‘ je upravo u Beogradu 2018. godine osvojio Evroligu, a uz to i četiri titule prvaka Španije, tri kupa Kralja i Interkontinentalni kup.

BONUS SADRŽAJ:

DIREKTOR INDIJAN VELSA RAZOČARAN ZBOG NADALOVE ODLUKE: Evo šta je poručio!

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter