0
Tenis

Rafael Nadal (FOTO: Twitter/BrisbaneTennis)

DIREKTOR INDIJAN VELSA RAZOČARAN ZBOG NADALOVE ODLUKE: Evo šta je poručio!

Objavljeno: 07.03.24 u 13:30

Španac ipak nije spreman da odigra prvi Master u sezoni.

Mnoge je razočarala vest da nekadašnji prvi reket sveta, Rafael Nadal neće igrati na Indijan Velsa, a među njima je i direktor turnira Tomi Has. 

-Razočarani smo što Rafa nije u mogućnosti da igra, ali mu želimo da nastavi sa oporavkom i nadamo se da će se vratiti uskoro – naveo je i dodao:

-On je jedan od najomiljenijih igrača ovde i nadamo se da ćemo ga ponovo videti ovde u budućnosti – istakao je Has.

Podsetimo, Nadal je odlučio da se povuče sa turnira već prvog dana glavnog žreba i o tome je obavestio javnost putem društvenih mreža. On je na nedavno odigranom ‘Netflix Slemu’ poražen od svog sunarodnika Karlosa Alkaraza u tri seta, a takođe se povukao bio i sa Australijan opena zbog nespremnosti.

– Sa ogromnom tugom moram da se povučem sa ovog turnira u Indijan Velsu. Svi znaju koliko volim ovaj turnir i koliko volim da igram ovde. To je jedan od razloga zašto sam došao ranije da bih trenirao i pokušao da se spremim – rekao je Španac.

Nadal je Indijan Vels osvajao tri puta 2007, 2009. i 2013. godine, a nije igrao još od Brizbejna. Ovo će po svemu sudeći biti poslednja godina za Rafu, a glavni prioritet mu je njegova omiljena podloga, šljaka i Rolan Garos.

BONUS SADRŽAJ:

BOGDANOVIĆ: ‘Imao sam problema sa prstima, moramo sam da nađem način da pomognem!’ (VIDEO)

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter