0
Fudbal

(191103) -- BIRMINGHAM, Nov. 3, 2019 (Xinhua) -- Liverpool's manager Jurgen Klopp is seen before the English Premier League match between Aston Villa and Liverpool in Birmingham, Britain on Nov. 2, 2019. FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS. NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR "LIVE" SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 45 IMAGES, NO VIDEO EMULATION. NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS. (Xinhua)

KLOP U NOVOJ ULOZI: Dobio veoma zanimljivu ponudu!

Objavljeno: 07.03.24 u 16:30

Nemački strateg bi mogao da bude deo evropske smotre ovog leta.

Jirgen Klop napušta Liverpul na kraju sezone. Iako se povezivao sa nekoliko vrhunskih evropskih klubova, uključujući Bajern Minhen i Barselonu, njegov agent je izjavio da pauzirati godinu dana. Dok čeka da napuni baterije i vrati se na teren, on bi ipak mogao da učestvuje na EURU 2024. kao televizijski komentator.

Prema onome što piše ‘Dejli mejl’, zapravo, Klop je već dobio dve ponude za rad na televiziji tokom kontinentalnog događaja u Nemačkoj. Na stolu bi bili predlozi ITV-a i Bi-Bi-Sija, koji bi bili u igri da ga angažuju kao konsultanta. Ostaje da se vidi da li je iskusni stručnjak zainteresovan i, ako jeste, šta bi više voleo.

Bilo bi zanimljivo videti Klopa u ovoj ulozi, pošto je veoma rečit, ali i zanimljiv i specifičan sa reakcijama tokom utakmica koje vodi sa klupe.

BONUS SADRŽAJ:

JOVETIĆ ZNA KO MOŽE DA REŠI ‘DERBI’: ‘On je neko ko može da napravi razliku!’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter