1
Domaći fudbal

Stevan Jovetić (FOTO: Starsport)

JOVETIĆ ZNA KO MOŽE DA REŠI ‘DERBI’: ‘On je neko ko može da napravi razliku!’

Objavljeno: 07.03.24 u 15:50

‘Poseduje ogromno iskustvo, smirenošću utiče na igrače i uvek može da podeli neki dobar pas.’

U subotu od 17 čaova će sve oči biti uprte u stadion ‘Rajko Mitić’ pošto će snage odmeriti fudbaleri Crvene zvezde Partizana u 172. ‘večitom deribiju’ u okviru 24. kola Mozzart Bet Superlige Srbije. Ovaj okršaj biće izuzetno važan za oba kluba, jer će verovatno i odrediti dalji tok sezone, a motivacija vlada u oba tabora.

Jedan od onih koji igrali ovaj okršaj jeste nekadašnji igrač ‘crno-belih’, Stevan Jovetić. On je bio u Humskoj kada je Partizan bio dominantiji tim, a sada se nada pobedi njegovog omiljenog kluba.

– Naravno, nadam se pobedi Partizana. Zvezda je već duže vreme dominantna i bilo bi lepo kad bi se šampionski pehar vratio u Humsku. Neće biti lako ostvariti tako nešto, ali verujem da je moguće. Igor Duljaj je odlično namestio ekipu i želim mu svu sreću u derbiju – naveo je.

FOTO: Starsport

Dodao je da Saldanja Natho mogu da naprave razliku.

-Saldanja mi se baš svideo, nadam se da je sanirao povredu. On je neko ko može da napravi razliku. Natho, takođe. Poseduje ogromno iskustvo, smirenošću utiče na igrače i uvek može da podeli neki dobar pas. Partizan ima adute, a u derbiju, kao što svi znaju, favorita nema. Možda je i prednost što se igra na gostovanju, kad si domaćin, od tebe se uvek očekuje više, za nijansu je drugačije kad gostuješ – istakao je Jovetić za ‘Sportski Žurnal.

BONUS SADRŽAJ:

HANGA PRED MONAKO: ‘Oni su tim koji ima mnogo padova i uspona tokom utakmice!’

4
2

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter