0
Fudbal

FOTO: Starsport

HVANG PRED DERBI: ‘Pritisak je normalan, Zvezda je veliki klub!’ (VIDEO)

Objavljeno: 07.03.24 u 12:50

‘Igrao sam mnogo velikih utakmica, ali derbi svakako jeste nešto posebno.’

U subotu od 17 časova cela Srbija biće podeljena na Crvenu zvezdu Partizan, a sve oči biće uprte u Ljutice Bogdana i stadion ‘Rajko Mitić’ pošto će se odigrati 172. ‘večiti derbi’. Ovo će biti veoma bitan okršaj, jer će sigurno odrediti dalji tok sezone, a pritisak je još veći, pošto je razlika samo jedan bod.

Četa Igora Duljaja je prva na tabeli Mozzart Bet Superlige Srbije, što niko nije očekivao, jer Zvezda ima dosta kvalitetniji i skuplji tim. Međutim, na klupu ‘crveno-belih’ se vratio Vladan Milojević koji zna najbolje kako se dobijaju ovakve utakmice, a sigurno će biti i na tribinama spektakularno.

Svoja očekivanja pred ovaj meč izneo je i fudbaler aktuelnog šampiona države, In Bom Hvang koji je govorio za B92.

-Uvek volim da igram za reprezentaciju i to mi ne predstavlja teret ili obavezu, već čast i zadovoljstvo. Uostalom, kad god sam na terenu se dobro osećam, tako da mi nije teško da igram fudbal. Spreman sam za sve ono što me čeka u Zvezdinom dresu – započeo je.

Istakao je da je pritisak normalan i da je Zvezda veliki klub.

-Pritisak uvek osećam i to je normalno. Zvezda je veliki klub, sa ogromnom armijom navijača i uvek se očekuju dobri rezultati i trofeji. Lepo je igrati u takvom okruženju, tako da je to pozitivan pritisak – naveo je Korejac.

Dodao je da mu se dopada rad sa Vladanom Milojevićem.

-Sviđa mi se način na koji Milojević radi. Konstantno komunicira sa nama, ukazuje nam na ono što treba da popravimo, a opet vlada odlična atmosfera u timu. Znamo tačno kad, šta i kako radimo – rekao je on.

Za njega je Derbi nešto posebno.

-Igrao sam mnogo velikih utakmica, ali derbi svakako jeste nešto posebno. No, ovaj koji sledi će biti još bolji, jer igramo pred našim navijačima koji prave najbolju atmosferu – poručio je.

Nedavno je Partizan potpisao i njegov sunarodnik Jung-džun Goh za koga ima reči hvale.

-Poznajemo se, odličan je fudbaler i sjajan momak – govorio je.

Sviđa mu se život u Beogradu.

-Sviđa mi se život u Beogradu, zaista su ljudi srdačni i pravi domaćini. U slobodno vreme se uglavnom trudim da odmaram kako bih bio spreman za sve obaveze na terenu. Što se saigrača tiče, ne bih da izdvajam, svi su sjajni – zaključio je Hvang.

BONUS SADRŽAJ:

HAOS U ‘VEČNOM GRADU’: Navijači Brajtona napadnuti hladnim oružjem i opljakčani!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter