0
Fudbal

Navijači Rome (FOTO: YouTube/Screenshot)

HAOS U ‘VEČNOM GRADU’: Navijači Brajtona napadnuti hladnim oružjem i opljakčani!

Objavljeno: 07.03.24 u 12:20

Pristalice ‘Vučice’ nisu baš gostoprimljive.

Fudbaleri Rome Brajtona igraju večeras od 18:45 susret osmine finala Lige Evrope na kultnom ‘Olimpiku’. Biće ovo zanimljiv okršaj dvojice italijanskih trenera, Danijele De Rosija sa jedne i Roberta De Zerbija sa druge strane. Međutim, navijači domaćeg tima su fudbal bacile u drugi plan, pošto su napravili incident.

Naime, dvojica navijača engleskog tima povređena su i opljakača prošle noći u Rimu. Dvojica muškaraca, starosti 28 i 29 godina, hospitalizovana su zbog manjih rana nožem”na butinama, rekao je za ‘Frans pres0 portparol lokalne policije. Takođe, napadači su ukrali torbicu sa ličnim dokumentima i novčanike pristalica Brajtona.

Otvorena je istraga kako bi se pronašli odgovorni za napad, a ovo nije prvi put da se navijačima Rome dešava ovakav ispad, pošto su pred okršaj sa Fejnorodom u prethodnoj fazi ovog takmičenja imali sličan incident.

BONUS SADRAŽAJ:

BIVŠI GOLMAN ZVEZDE BEZ DLAKE NA JEZIKU: „Večiti derbi je više prijateljska utakmica, razočaran sam!“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter