2
Fudbal

Aleksandar Pavlović (FOTO: FC Bayern München/X)

NEMAČKI MEDIJI LAŽU: Aleksandar Pavlović se oglasio nakon vesti da će nastupati za Pancere!

Objavljeno: 06.03.24 u 23:18

Evo šta kaže mladi fudbaler na natpise

Aleksandar Pavlović, mladi talenat iz redova Bajerna iz Minhena, zauzeo je centralnu scenu na terenu tokom revanš meča osmine finala Lige šampiona protiv Lacija, obezbeđujući pobedu od 3:0 i plasman svog tima u četvrtfinale. Iako je njegov sjajan nastup donio radost navijačima Bajerna, dilema oko izbora reprezentacije još uvek je prisutna.

Fudbalski savezi Srbije i Nemačke vode diplomatski rat oko Pavlovića, a selektor Dragan Stojković Piksi i čelnici FSS-a aktivno pokušavaju ubediti talentovanog defanzivca da izabere reprezentaciju Srbije. Pavlović, sa samo 19 godina, suočava se s teškom odlukom, a nemački mediji su nedavno najavili njegov poziv u U21 selekciju Nemačke.

U razgovoru nakon odlične partije protiv Lacija, Pavlović je izjavio da još uvek nije doneta konačna odluka o reprezentaciji za koju će igrati.

„Videćemo na kraju,“ odgovorio je Pavlović, ostavljajući otvorenu mogućnost za izbor u korist Srbije.

Govoreći o meču protiv Lacija, Pavlović je naglasio da nije osećao nervozu i da se ugleda na Leona Gorecku, izrazivši želju za fizičkim i defanzivnim napretkom poput svog kolege iz Bajerna.

Dok fudbalski svet i dalje nestrpljivo iščekuje Pavlovićevu odluku, nadanja za njegovu predstavu u dresu reprezentacije Srbije ostaju živa.

13
0

2 Komentara

  1. Momak je vrlo talentovan i vrlo perspektivan igrac. Ime i prezime valjda treba da kaze ko si i sta si, ali ova mlada generacija kao da ne zna nista osim novca. Znate sta, ja bih se „pre ubio“ nego igrao za Nemce.Njegovo ime i prezime ce uvek biti slavljeno u njegovom narodu, imaju oni svoje Lotare, Franca-e,Majere… itd. Licno mislim da on malo zateze,moze mu se, i da ce na poziv u A tim za EP od strane Piksija ipak prihvatiti Srbju.Pa da se svi radujemo.

    2
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter