3
Fudbal

Hari Kejn i Aleksandar Pavlović (FOTO: FC Bayern München/X)

LOŠE VESTI ZA SRBIJU: Pavlović debituje za Nemačku protiv tzv. Kosova!

Objavljeno: 06.03.24 u 13:30

Ipak se odlučio za ‘Pancere’.

Kako prenose nemački mediji fudbaler Bajern Minhena, Aleksandar Pavlović debitovaće za tu selekciju za uzrast do 21 godine protiv tzv. Kosova. Selektor senorske reprezentacije Julijan Nagelsman ga nije pozvao za utakmice koje će se odigrati marta, a ovo je ujedno loša vest za Srbiju.

Mladi Pavlović je skrenuo pažnju na sebe odličnim partijama u dresu ‘Bavaraca’, a takođe vodi poreklo iz Srbije pošto su mu roditelji odatle, ali je on rođen u Minhenu. Delegacija Fudbalskog saveza Srbije je boravila nedavno u Nemačkoj gde je obavila razgovore sa njegovim roditeljima i tada je navedeno da se on još uvek neće odlučiti za koji nacinalni tim će igrati.

-Vrlo je važno da se naglasi da smo u kontaktu sa Pavlovićem odnosno njegovim roditeljima nekoliko meseci. Intezivno smo razgovarali i kada su obaveze obe strane to dozvolile dogovoreno je da se vidimo u Minhenu. Pre svega bih želeo i Aleksandru i njegovim roditeljima da zahvalim na razumevanju i izdvojenom vremenu. Razgovor je bio obostrano konstruktivan i direktan. Iskreno verujem da su prepoznali najbolju nameru selektora Dragana Stojkovića i odgovornih ljudi za funkcionisanje A tima da Aleksandar na adekvatan način bude priključen najboljoj selekciji Srbije – naveo je Dika Stojanović i dodao:

– I nema sumnje da ga mi vidimo u A timu i plan je bio da bude pozvan u martu. Kako nam je rečeno Aleksandar ne želi da donese odluku još, odnosno ne do završetka EURO u Nemačkoj. Imamo apsolutno razumevanja i shvatanje takvog pristupa. Nastavićemo da ga pratimo, bićemo u kontaktu i videćemo šta će biti epilog. Aleksandru želimo mnogo uspeha u nastavku sezone uz nadu da će od jeseni nositi dres Srbije – jasan je.

BONUS SADRŽAJ:

ŠPANCI PIŠU: Ančelotiju preti zatvorska kazna!

1
2

3 Komentara

  1. Pre jedno 45 godina na sada staroj zeleznickoj stanici u Beogradu, cekao sam voz za Ljubljanu.. U restoranu mi se za stolom pridruzio zemljak Srbin sa sinom, koji putuju za Nemacku ili Austriju… I sve bi bilo OK da u jednom trenutku decacic od 13-14 godina, koji se nije ukljucivao u razgovor, nije zatrazio od oca nesto, ali na nemackom… Posto ga je otac odbio mali je poceo da histerise sa iznenadnim napadom besa i slina iz nosa, uz dreku na nemackom… Ocajni otac nije znao sta ce vec je skruseno sedeo i zbunjeno gledao okolo, ne znajuci kako da izadje iz problema… Pitao sam ga u cemu je problem i da li mu treba pomoc.. Odgovorio je da mali ne moze da izdrzi ovde u Srbiji i da mu smeta sto cuje srpski jezik, te zeli da sto pre krenu…Za mene je to bilo strasno i ruzno iznenadjenje… Ova prica je da shvatimo DA SU SRBI OLOVAN NAROD. TESKI SU I LAKO SE TOPE. Tako i ovaj Pavlovic..U njemu je srpsko samo to sto je dete od oca i majke Srba, sve ostalo u mali mozak i DNK ubacio je Svaba.

    2
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter