0
Fudbal

FOTO: Twitter/Manchester City

HALAND O POTENCIJALNOM PRELASKU U REAL: ‘Nikada se ne zna šta budućnost može da donese!’

Objavljeno: 05.03.24 u 17:25

‘Propustio sam dosta prilika ove sezone i verovatno ću u budućnosti da promašim još koju.’

Fudbaleri Mančester sitija dočekuju Kopenhagen u okviru revanš meča osmine finala Lige šampiona sutra od 21 čas. Tim Pepa Gvardiole ima prednost iz Danske 3:1, pa će na ‘Etihadu’ gledati da rutinski završi posao. Igrač ‘Građana’, Erling Haland govorio je na konferenciji za medije pred ovaj susret.

Norvežanina mnogi povezuju sa Real Madridom i da bi 2025. godine mogao da obuče beli dres. Takođe, njegov agent je viđen pre nekoliko dana u Barseloni, pa su na osvnovu toga Halanda mnogi već preselili iz Mančestera. On je istakao da je srećan u klubu, ali da se nikad ne zna šta budućnost može da donese.

-Zaista sam srećan u Mančester sitiju. Zaista sam zadovoljan ljudima koji me okružuju: trenerom, direktorima, rukovodstvom… Reći ću nešto što će sada da završi na svim naslovnim stranama – nikada se ne zna šta budućnost može da donese. Možete ovo da napišete, ali morate da napišete i sve ono što sam rekao na početku, a to je da sam sada srećan – poručio je i dodao:

-Fokusiran sam na teren. Imamo dosta utakmica. Pre dva dana smo imali derbi sa Mančester junajtedom, sledi Liga šampiona, a u nedelju igramo sa Liverpulom. Moram da se fokusiram na sve to – naveo je on.

Haland je ove sezone na 31 utakmici postigao 28 golova, ali je i dosta promašivao, što mu mnogi zameraju.

-Propustio sam dosta prilika ove sezone i verovatno ću u budućnosti da promašim još koju. Ljudi će me kritikovati. Da li bi trebalo da razmišljam o tome? Ne – jasan je napadač Sitija.

BONUS SADRŽAJ:

OSTOJA O PREUZIMANJU PARTIZANA: ‘Da je bilo malo bolje, verovatno ne bih nikada ni ušao u to!’

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter