0
Olimpijske igre Pariz 2024

FOTO: Denver Nuggets

DIVAC O IGRANJU JOKIĆA NA OI: ‘Moramo da vidimo kako će reagovati na umor!’ (VIDEO)

Objavljeno: 05.03.24 u 13:50

‘On je heroj u svojoj zemlji, po meni jedan od najboljih košarkaša u istoriji.’

Košarkška reprezentacija Srbije je na Mundobasketu obezbedila plasman na Olimpijske igre ove godine u Parizu, a 19. marta će saznati sa kim će biti u grupi. Mnogi se pitaju kakav će biti sastav u ‘gradu svetlosti’, a najveća enigma je nastup igrača Denvera, Nikole Jokića.

Somborac nije igrao za ‘Orlove’ Manili zbog premora i naporne sezone u NBA ligi, ali bi na ovoj velikoj smotri značio dosta našem nacionalnom timu. Legendarni košarkaš Vlade Divac je u razgovoru za ‘SiriusXM’ je govorio o Jokićevom igranju u prestonici Francuske i istakao da mora da mu se da prostora.

-Pre svega, nemamo još potvrdu (da li će igrati ili ne). Jasno je da je sezona dugačka i moramo da mu damo prostora da vidimo kako će reagovati na umor po završetku takmičenja. Ako bude igrao za Srbiju, biće to velika stvar. On je heroj u svojoj zemlji, po meni jedan od najboljih košarkaša u istoriji, svakako najbolji trenutno u ligi. Za sve bi bilo jako dobro ako bi bio u sastavu Srbije – jasan je Divac.

BONUS SADRŽAJ:

DIKA STOJANOVIĆ OTKRIO SUDBINU PAVLOVIĆA: ‘U kontaktu smo sa njegovim roditeljima!’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter