0
Fudbal
Aleksandar Pavlović

Aleksandar Pavlović (FOTO: FC Bayern München)

DIKA STOJANOVIĆ OTKRIO SUDBINU PAVLOVIĆA: ‘U kontaktu smo sa njegovim roditeljima!’

Objavljeno: 05.03.24 u 13:25

‘Kako nam je rečeno Aleksandar ne želi da donese odluku još.’

Nakon što su Luis Zečević-Džon i Edvard Ibrović-Flečer odlučili da igraju za Srbiju iz Fudbalskog saveza rade na tome da igrač Bajern MinhenaAleksandar Pavlović obuče dres ‘Orlova’. Direktor nacionalnog tima, Stevan Dika Stojanović oktrio je da su u kontaktu sa njegovima roditeljima.

-Vrlo je važno da se naglasi da smo u kontaktu sa Pavlovićem odnosno njegovim roditeljima nekoliko meseci. Intezivno smo razgovarali i kada su obaveze obe strane to dozvolile dogovoreno je da se vidimo u Minhenu. Pre svega bih želeo i Aleksandru i njegovim roditeljima da zahvalim na razumevanju i izdvojenom vremenu. Razgovor je bio obostrano konstruktivan i direktan. Iskreno verujem da su prepoznali najbolju nameru selektora Dragana Stojkovića i odgovornih ljudi za funkcionisanje A tima da Aleksandar na adekvatan način bude priključen najboljoj selekciji Srbije – naveo je i dodao:

– I nema sumnje da ga mi vidimo u A timu i plan je bio da bude pozvan u martu. Kako nam je rečeno Aleksandar ne želi da donese odluku još, odnosno ne do završetka EURO u Nemačkoj. Imamo apsolutno razumevanja i shvatanje takvog pristupa. Nastavićemo da ga pratimo, bićemo u kontaktu i videćemo šta će biti epilog. Aleksandru želimo mnogo uspeha u nastavku sezone uz nadu da će od jeseni nositi dres Srbije – jasan je Stojanović.

BONUS SADRŽAJ:

SAMADRŽIĆ PONOVO U CENTRU PAŽNJE: Reprezentativac Srbije blizu Juventusa!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter