0
Fudbal

FOTO: Twitter/@Udinese_1896

SAMADRŽIĆ PONOVO U CENTRU PAŽNJE: Reprezentativac Srbije blizu Juventusa!

Objavljeno: 05.03.24 u 12:55

‘Bjankoneri’ ga još uvek žele u svojim redovima.

Fudbaler Udinezea, Lazar Samadržić pruža sjajne partije u Seriji A i velika je želja mnogih klubova na ‘Čizmi’. Kako prenosi italijanski ‘Tutosport‘, Juventus prednjači u potpisu za srpskog reprezentativca, ali postoje dva uslova od kojih zavisi ovaj transfer. Tim iz Udina je na 15. mestu sa 24 boda i deli ga samo jedan od zone ispadanja.

Ukoliko se ekipa sa ‘Dačija Arene’ bude preselila u niži rang Samadržić bi mogao da promeni sredinu, a ‘Stara dama’ bi u tom trenutku bila najkonkretnija. Međutim, postoji još jedan uslov, a to je sudbina Karlosa Alkaraza.  Ukoliko se Juventus odluči da otkupi njegov ugovor na kraju sezone, to bi odaljilo čelnike želje za reprezentativcem Srbije.

Alkaraz bi košao ‘Bjankoere’ 51 milion evra, dok bi Samardžić bio sigurno jeftinija varijnata. Lazar je ove sezone odigrao 24 utakmica i postigao tri gola, dok je Karlos za Juventus zabeležio četiri nastupa i imao jednu asistenciju bez postignutog pogotka. Podsetimo, igrač Udinezea je prošlog leta bio nadomak prelaska u Inter, ali je posao na kraju propao zbog njegovo oca.

BONUS SADRŽAJ:

MICIĆ SE NABACUJE ŠPANSKOM GIGANTU: ‘To je jedan od najvećih klubova u Evropi, zbog nekih okolnosti taj transfer je propao!’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter